Content feed Comments Feed

cdo te Diel 20:05
Ata jane me te miret qe duhet te hetojne krimet.
Ne nje qytet qe nuk fle kurre, nje skuader speciale nuk pushon kurre.
New York: 8 milione njerez...nje skuader CSI
Drama me e mire kriminale
Fituese e 2 cmimeve Emmy si seriali me i mire ne prime-time
Premiere ne Klan, nga 12 prill 2009.

“CSI: NY”
një dramë e krimit të frymëzuar nga “Numri Një” seri-dramë,”CSI: Hetimi i Skenave te Krimit” ka të bëjë me hetuesit mjeko-ligjorë që përdorin teknologji të lartë të shkencës për të ndjekur provat dhe zgjidhjen e krimeve në “Big Apple”.
Detektivi Mac Taylor eshte nje hetues i perkushtuar dhe plot energji qe mendon se cdo ngjarje eshte e lidhur me dicka, dhe se per cdo individ ekziston nje histori. Puna është jeta e tij; ai përqendrohet në rastet derisa ato te jene zgjidhur. Bashke me kolegen e tij, Stella Bonasera, ky njeri ndan pasionin per punen.Te dy bashke drejtojne nje skuader ekspertesh ne qytetin e guximshem dhe kinetik qe nuk fle kurre, Nju Jork.

Skuadra perfshin: Danny Messer, nje dedektiv nga Brooklyn, doktor Sheldon Hawkes, nje mjek ligjor qe ka braktisur karrieren si kirurg, pas humbjes se dy pacienteve te tij. Me ta bashkepunon nje hetues i ri me emrin Don Flack, nje djale impulsiv por me nje njohje te shkelqyer te mjekesise ligjore qe vjen nga nje familje me nje histori te gjate ne forcat ligjvenese, dhe Aiden Burn, aftesite kamaleontike te se ciles i lejojne te pershtatet cdo situate, ne cdo moment.

CSI NY mund të ketë një proces të ndryshëm nga ato në Las Vegas apo Majami, por ata udhehiqen nga e njejta vendosmëri e palekundshme.

Krjiuar nga
Anthony E. Zuiker
Carol Mendelsohn
Ann Donahue

Me aktoret
Gary Sinise
Melina Kanakaredes
Carmine Giovinazzo
Anna Belknap
Robert Joy
A. J. Buckley
Hill Harper
Eddie Cahill

ON AIR:
E DIEL 20:05

blog comments powered by Disqus