Content feed Comments Feed

nga Pandi dhe Bledi Laco

Nje spektakel origjinal i parealizuar me pare, nje format i cili ka formen e nje udhetimi ne vite, ku gjithshka eshte e dokumentuar nga shtypi i kohes ose letersia. Gjithshka eshte e ilustruar me kronikat e kinoditareve te kohes. Gjithshka eshte e komentuar nga personazhe reale, biografia e te cileve eshte historia e vertete e vendit tone.

Struktura e programit “Histori me Zhurmues” eshte e ndare ne tre rruge paralele:

- Ngjarjet, faktet, njerezit, personazhet qe lidhen me momentet me te rendesishme te historise se Shqiperise per rreth gjysem shekulli,

- Politika, jeta sociale, ekonomike, arti dhe kultura, muzika, kinematografia, letersia dhe teatri per me shume se 50 vjet,

- Historia e vendit tone me te bardhen dhe te zezen, legalen dhe ilegalen, te miren e te keqen, gjate kesaj periudhe.

NGA 04 janar 2009 ne KLAN, cdo te Diel - 21:00.

blog comments powered by Disqus